Edicions Saragossa, en els seus quatre anys de trajectòria, ha comptat amb la inestimable col·laboració de diversos personatges rellevantsdel món cultural, intel·lectual i de la comunicació com són:

salvador_bacarditBacardit Fígols, Salvador
Periodista i delegat episcopal de Càritas diocesana de Barcelona. Ha presentat el llibre La roca vora el mar de Miquel Àngel Pérez a la llibreria Claret de Barcelona (2 de juny del 2009).
 

pilar_benejamBenejam i Arguimbau, Pilar
(Ciutadella, Menorca 1937) Geògrafa, historiadora, doctora en pedagogia i catedràtica emèrita de la UAB. Ha presentat el llibre La seua terra d’Oleguer Arqués a la llibreria Casa del Llibre de Barcelona (23 d’octubre 2008) i ha dissertat sobre El llenguatge i la construcció del coneixement durant l’acte de lliurament de premis del II certamen Paraules a Icària a l’Auditori de la UPF-Campus de la Comunicació-Poblenou (4 de febrer del 2010).
sonia_benitezBenítez, Sònia
(Barcelona, 1982) Autora de l’escultura Paraules a Icària, guardó del certamen literari que convoca l’editorial. Mestra d’educació infantil, llicenciada en belles arts en l’especialitat Escultura a la Universitat de Barcelona. Va estudiar a Michigan (Estats Units). Actualment, treballa a l’Hospitalet com a mestra de suport a educació infantil i també fent educació visual i plàstica a secundària. Comenta que li agradaria poder viure de la seva dedicació a l’escultura. La seva obra actual es basa en el treball de la pedra i també investiga el vidre i el bronze. www.soniabenitez.com
josep_bonilBonil, Josep
Professor i psicopedagog. Ha presentat el llibre Fantasies sense barret de Carme Rovira a la llibreria Claret de Barcelona (14 de desembre del 2010).
 

assumpta_brugueraBruguera Casas, Assumpta
Rapsoda. Ha recitat poemes del llibre Baules. Lluernes de Jordi Trepat a la llibreria Casa del Llibre de Barcelona (5 de juny del 2008) i a la llibreria Claret de Barcelona (18 de febrer del 2009).
 

EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat