Info: Su navegador no acepta cookies. Para poner productos en su carrito y comprar debe habilitar las cookies.
Llibre de la DestruccióLos lunes son siempre malos
Lluna creixent al sud

Lluna creixent al sud

Autor: Carme Turégano
Editorial: EDICIONS SARAGOSSA
Pàgines: 80
Col·lecció: Ritmes, 24
ISBN: 978-84-937156-7-0
Preu: 14,70 €
L’autora ofereix les percepcions, les emocions i els sentiments que neixen de la contemplació reflexiva del seu entorn, el proper i el llunyà. El mar i els blocs de pisos, els paraigües i la lluna, els clàssics grecs i els vianants de cada dia. Amb un llenguatge poètic narratiu ho deixa tot a l’abast del lector i el fa participar del seu gaudi: tenim sensació d’insignificança davant de tanta meravella.
Amb la mirada enfora convida a despertar els sentits amb imatges del seu viatge a Grècia. Escolta el vent a Mont Parnàs, contempla com les muntanyes es banyen en el mar i gaudeix amb els colors i les olors de pins i oliveres, baladres i llorers.
Amb la mirada endins ens parla dels petits moments que construeixen la vida d’una persona, mentre tinguem la sort de la pau.
Amb la mirada trista contempla el dolor de la guerra: el mateix horror amaga la realitat insuportable de l’horror / per això tinc vergonya de no saber què fer.
Tot plegat va amb ella i acompanya el lector, mentre un mirall de botiga antiga retorna la imatge.EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat