IV Certamen Paraules a Icària (2012)

En aquest quart certamen les obres guardonades han estat:
Camins d'arrels de Maria Aladern Sagrera (categoria El cistell)
Obrint camins de vent de Mercè Giménez Vila (categoria Ritmes)

I els Jurats han estimat valorar també l'obra Bromera de Fermi Mohedo Fabregat, finalista de la categoria Ritmes. D'aquesta manera, queda deserta la categoria Relats, de narrativa juvenil.

A continuació, citem els membres del Jurat de la categoria El cistell (2012): Jordi Asensio Mèlich, conseller de Cultura del districte; Carles Pinar Nicolàs, tècnic de serveis personals i representant del Districte de Sant Martí; Àfrica Ragel Moreno, escriptora; Vicenç Villatoro Lamolla, escriptor; i Rosa M. Zaragoza Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.

Els membres del Jurat de la categoria Relats (2012) han estat: Jesús Ballaz Zabalza, escriptor, exeditor; Montserrat Montull Pujol, estudiant de teologia, mestra, educadora i directora de la Ludoteca Maria Gràcia Pont; Carlos Puyol Abadia, auxiliar de biblioteca a la biblioteca Manuel Arranz del Poblenou; Mireia Subiela Blanco, estudiant i representant del barri El Parc i la Llacuna de Poblenou; i Rosa M. Zaragoza i Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.

I finalment, el Jurat de la categoria Ritmes (2012): Gemma Capella Navarro, tècnica de l’Ajuntament; Francisco Fernández Martínez, rapsoda; Eduard Miró Saladrigas, poeta; Maria Patricio Mulero, escriptora i periodista especialitzada en literatura i gestió cultural; i Rosa M. Zaragoza i Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.


PDF DOSSIER PREMSA IV CERTAMEN (febrer 2012)


III Certamen Paraules a Icària (2011)

En aquest tercer certamen les obres guardonades han estat:
Cent cinquanta videojocs per a Playstation 3. Dinou relats quasi surrealistes d'Aleix Ortuño Velilla (categoria El cistell)
Arcanus d'Àfrica Ragel Moreno (categoria Relats)
Latencias de Susana Martínez Sandoval (categoria Ritmes)

I els Jurats han estimat valorar també els següents finalistes:
Paraula d'Irena de David Folch Flórez (categoria Relats)
Em sé deutor de tu d'Anton Carrera Busquets (categoria Ritmes)

A continuació, citem els membres del Jurat de la categoria El cistell (2011): Maria Jaén Calero, escriptora i representant del Poblenou; Carles Pinar Nicolàs, tècnic de serveis personals i representant del Districte de Sant Martí; Josep M. Riera Gassiot, escriptor i editor; Vicenç Villatoro Lamolla, escriptor, i Rosa M. Zaragoza Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.

Els membres del Jurat de la categoria Relats (2011) han estat: Carme Jiménez Huertas, escriptora i filòloga; M. Pilar Oliva Barceló, professora i representant del Districte de Sant Martí; Esteve Pujol Pons, mestre i psicòleg; Mireia Subiela Blanco, estudiant i representant de la revista RELATS, i Rosa M. Zaragoza Padró, llicenciada en Belles Arts i directora d’Edicions Saragossa.

I finalment, el Jurat de la categoria Ritmes (2011): Assumpta Bruguera Casas, poeta i representant del Poblenou; Francisco Fernández Martínez, rapsoda i representant del Districte de Sant Martí; David Jou i Mirabent, físic i poeta, i Rosa M. Zaragoza i Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.


PDF CARTELL III CERTAMEN


II Certamen Paraules a Icària (2010)

En aquest segon certamen les obres guardonades han estat:
Tots els dilluns són dolents de Carme J. Huertas (categoria El cistell)
Llibre de la Destrucció de David Folch (categoria Relats)
Societat anònima. 24 hores a la finestra de Maria Patricio (categoria Ritmes)

A continuació, citem els membres del Jurat de la categoria El cistell (2010): M. Victòria Lovaina Ruiz, mestra i escriptora; Lurdes Nieto Díaz, professora, escriptora i representant del Poblenou; Carles Pinar Nicolàs, tècnic de serveis personals i representant del Districte de Sant Martí; Elena Ramon Marín, periodista i fotògrafa i Rosa M. Zaragoza Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.

Els membres del Jurat de la categoria Relats (2010) han estat: Enriqueta Capdevila Gras, pedagoga; M. Pilar Oliva Barceló, professora i representant del Districte de Sant Martí; Carlos Puyol Abadia, bibliotecari del barri del Poblenou; Mireia Subiela Blanco, estudiant i representant del barri El Parc i la Llacuna de Poblenou; Rosa M. Zaragoza, llicenciada en Belles Arts i directora d’Edicions Saragossa.

I finalment, el Jurat de la categoria Ritmes (2010): Francisco Fernández Martínez, rapsoda i representant del Districte de Sant Martí; Vinyet Panyella i Balcells, escriptora, Sergi Roche Font, poeta; Jordi Trepat i Piqué, poeta i representant del Poblenou i Rosa M. Zaragoza i Padró, llicenciada en Belles Arts i editora d’Edicions Saragossa.

PDF DOSSIER PREMSA II CERTAMEN (febrer 2010)
PDF CARTELL II CERTAMEN


I Certamen Paraules a Icària (2009)

En aquest primer certamen les obres guardonades han estat:
Dietari de Les Gorges de M. Victòria Lovaina (categoria El cistell)
La roca del sacrifici de Miquel Àngel Pérez (categoria Relats)
Variants condicionades de Jordi Trepat (categoria Ritmes)

A continuació, citem els membres del Jurat de la categoria El cistell (2009): Carles Pinar, tècnic de l’Ajuntament i representant del Districte de Sant Martí; Àfrica Ragel, escriptora i representant del Poblenou; Josep M. Riera, escriptor i editor i Rosa M. Zaragoza, llicenciada en Belles Arts i directora d’Edicions Saragossa.

Els membres del Jurat de la categoria Relats (2009) han estat: Marc Andreu, periodista i representant del Poblenou; Enriqueta Capdevila, pedagoga; Laura Mor, periodista i representant del Clot; Fina Rifà, mestra, il·lustradora i representant del Districte de Sant Martí; Rosa M. Zaragoza, llicenciada en Belles Arts i directora d’Edicions Saragossa.

I finalment, el Jurat de la categoria Ritmes (2009): M. Assumpta Bruguera, rapsoda i representant del Poblenou; Francisco Fernández, rapsoda i representant del Districte de Sant Martí; David Jou, poeta i físic; Eduard Miró, poeta i representant del Clot; Rosa M. Zaragoza, llicenciada en Belles Arts i directora d’Edicions Saragossa.

PDF DOSSIER PREMSA I CERTAMEN (MARÇ 2009)
EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat