dijous, 28 de febrer de 2013

portada_dossier_V_certamen_Paraules_a_Icaria_2013

Disponible el DOSSIER DE PREMSA de la festa en PDF que inclou: el cartell commemoratiu del V certamen, obra de Joan Marc Batlle, una crònica de la festa de lliurament de premis, una entrevista amb l’editora, informació sobre els guardonats i les seves obres, la intervenció íntegra del periodista i escriptor Jordi Mercader, la Intervenció del regidor Eduard Freixedes i documentació complementària d’interès.

divendres, 22 de febrer de 2013

premi

v_certamen_paraules_a_icaria_3

 Rafael Poveda, Sílvia Armangué i Jesús Ballaz són els guardonats del V certamen Paraules a Icària que organitzen Edicions Saragossa i l'Ajuntament de Barcelona (Districte de Sant Martí). Durant l'acte l'escriptor i periodista Jordi Mercader ha dissertat sobre el nom del certamen Paraules a Icària.

dijous, 23 de febrer de 2012

Entrevista a l'editora Rosa M. Zaragoza, febrer del 2012

dissabte, 17 de desembre de 2011

irene_sola_TN_tv3

Irene Solà, autora del llibre «De somriure a riure» (Edicions Saragossa, desembre del 2011), ha protagonitzat un reportatge al Telenotícies Vespre, la vigília de La Marató, dedicada enguany a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

 

dijous, 15 de setembre de 2011

Entrevista a Rosa M. Zaragoza emesa per BTV 

dijous, 17 de febrer de 2011

Joan Mallart elogia el llibre d'Esteve Pujol Pensaments d'un educador durant la seva presentació a la llibreria Claret de Barcelona.

EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat