Bella ciutat vella.

Jose Luis Garcia Herrera

16,00 IVA inclòs

L’autor passeja per la vella Barcelona. Els records i les percepcions del poeta engendren versos que dibuixen, sobre el blanc del paper, camins per compartir vivències, emocions i sentiments amb el lector.

Pensa que «escriure un poema/justifica el sentit d’allò que hem vist o viscut».

Va i ve per La Rambla envoltat d’una munió de gent que es mou, tranquil·la o adelerada, com «un riu de somnis desperts».

Camina pels barris, «per carrerons estrets de la memòria perduda». A l’Església del Mar prega «pels homes que deixaren l’empremta del seu pas». Al Fossar de les Moreres rememora fets històrics i al Call «la freda absència dels qui foren vençuts». Recorda Gil de Biedma a La Rambla i Picasso al carrer Avinyó.

A la Plaça del Rei fa memòria de cançons de joventut. En arribar a la font del Portal de l’Àngel evoca vivències personals, «confesso que vaig ser jove».

Observa personatges anònims. A La Rambla «el misteri de la quietud» dels mims. Prop la catedral un vell músic de carrer. En un altre indret un home xop sota la pluja, «la pluja aquesta nit cau sobre mullat».

«Tot poema és una trobada o una fugida» conclou mentre camina per carrers «on tota veritat es disfressa de mentida», on «sempre és de nit».

A La Barceloneta recobra el mar. «He retrobat un tros de la meva infantesa».

Sortós el lector que, captivat pels versos del poeta, es capbussi al «riu de somnis desperts» i passegi pels barris circumdants. Podrà contemplar amb ulls nous la «bella ciutat vella», on «tots els carrers són Barcelona».

ISBN: 978-84-943877-1-5

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€