Estats del metall.

Silvia Armangue

13,00 IVA inclòs

Pàgina a pàgina,els poemes giren al voltant d’una percepció: el canvi continuat que sacseja la vida. He sabut que no hi ha permanència, / ni del mal, ni de l’amor / hi ha tan sols el vent del canvi.

La vida de l’ésser humà, en un món sempre canviant, és curta: voldria haver après tantes coses / en aquest meu temps tan curt; el seu itinerari és una recerca de seguretat, de protecció, de marcs de referència.

Però el món no és un lloc estable, no es deixa atrapar; la vida és metamorfosi continuada. Com voldria saber, poder entendre. / Sí, més enllà de tanta cruesa, que és cert / que només hem estat / nens perduts.

El metall i l’ocell, la pedra i la flor, la muntanya i el riu, les estrelles i les persones, cap ésser de l’univers és immutable. Tampoc ho són les emocions ni els sentiments: el plaer, el dolor, l’amor, l’odi…

L’autora es pregunta si viure no és altra cosa que el dolor de cercar la pau i no poder trobar-la o bé si és gaudir de les petites flors que, malgrat tot, en un moment o altre, creixen a les fissures dels tèrbols esvorancs i Tornar a casa amb els falciots. / Per guarir el mal / de pell endins.

ISBN: 978-84-940789-3-4

Fora d'estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€