De ferro i aire.

Núria Serra i Martí

14,00 IVA inclòs

La història de la humanitat és la suma de milions de grans històries; cada gran història és la suma de milers de petites històries; cada petita història és la suma de centenars de gestos quotidians.

La novel·la i el conte creen la ficció a partir de l’observació i el coneixement de petites o grans històries; ofereixen una narració fictícia compaginant retalls de la realitat o d’altres ficcions. L’autor/a treballa, imagina, crea un nou relat partint de lectures i vivències pròpies i alienes.

El Diccionari de la llengua catalana defineix el conte com la «narració generalment breu d’uns fets llegendaris, ficticis o originàriament reals, amb la intenció d’entretenir, divertir, moralitzar, etc.»

De ferro i aire és un conjunt de contes, un ventall de finestres obertes al món i a la vida. L’autora ha garbellat la realitat, i la capacitat imaginativa ha estructurat relats ficticis narrats de manera àgil i breu que permeten al lector obrir les finestres i gaudir-ne en l’ordre que més li plagui, o bé, si aquest és un tràfec, obrir-les una per una en els petits espais de lleure.

En la presentació del llibre queda palès que el seu propòsit és oferir entreteniment i espurnes de reflexió.

ISBN: 978-84-943877-8-4

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€