El rostre intemporal de l’aire.

César Bladé

9,00 IVA inclòs

És difícil expressar percepcions i emocions, pensaments i sentiments amb poques paraules. L’autor s’enfronta al repte i fa diana amb versos curts que construeixen breus i suggerents poemes amb dos eixos temàtics transversals, la Natura i l’Esperança.

La terra i el cel, el capvespre i l’albada, el vol dels ocells i l’aroma dels llimoners; el pensament del poeta es deixa acaronar pel rostre intemporal de l’aire i dibuixa la seva melodia sobre el pentagrama de la natura. Poema a poema el lector descobrirà que, des d’una mirada enfora, els versos condueixen a una mirada endins.

Salvador Espriu, en temps difícils, deixà escrit: De la més clara / paraula, l’esperança, /cal fer-ne vida (La pell de brau, poema XV).

Pàgina a pàgina, l’autor recull aquest desig i parla de la llum de l’esperança des de l’instant fugisser. Aferrar-se fort / a les branques de l’instant / a l’esperança. Explícitament o implícita, l’esperança bat les ales i , gronxada per l’aire, vola a la recerca de serenor i harmonia
com a companyes de camí: Neix l’esperança / en despertar el matí, / llum renascuda.

Al pot petit hi ha la bona confitura, deien els nostres avantpassats. Aquest llibre és un seductor pot petit que conté el gust de la paraula ben trobada i la fragància de la bellesa poètica. En companyia del poeta, el lector podrà: Escoltar tranquil / aquest ritme natural / de camins incerts.

ISBN: 978–84–947005-0-7

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€