El testament transcendental de Heer Rocamora.

Pere Colomer

18,00 IVA inclòs

En Marc obre una capsa que li va deixar el seu pare. Ell i els lectors hi trobaran part de la història de tres generacions dels Rocamora, en Marc, el pare i l’avi.

El pare, l’Ignasi, és l’eix de la narració; es mou en dos nuclis, a Barcelona hi té la família, a Berlín el treball i els amics, i a les dues ciutats, les dones que estima.
Després de la mort del seu pare l’envaeixen una sèrie d’interrogants: El pare tenia una doble vida? Quin misteri amaga la casa que volen enderrocar a Berlín?
Com pot estimar dues dones? Què li està passant a ell?
L’autor ordeix una trama excel·lent, que capta i manté viu l’interès del lector i aconsegueix que faci seves les preguntes del protagonista.
L’Ignasi, per tal de descobrir la veritat, cerca l’ajuda d’un mestre budista. Aquest li diu que «la ment ha de dominar les emocions» i, pas a pas, el condueix pel camí de la meditació.

Quan el Marc tanca la capsa, ha quedat tot explicat, o no? El títol de l’últim capítol acaba amb un interrogant. És un encert més de l’autor, que fa l’ullet al lector, atrapat per la força de la trama, i el convida a esbrinar si les ficcions narratives superen
la realitat o bé si existeixen realitats que sobrepassen allò que la imaginació construeix.

ISBN: 978-84-947005-4-5

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€