Església, mare i creu.

Joaquim M. Cervera

20,00 IVA inclòs

Si un lector apressat fa una ullada a l’índex del llibre hi trobarà un estudi minuciós, sistemàtic i ben organitzat de l’Església a Catalunya i podrà espigolar-hi els apartats que li són més propers. Hi ha una manera millor d’endinsar-se en el llibre: la lectura reposada de la introducció en dóna les claus.

A l’inici l’autor agraeix als seus pares ser membre de l’Església d’una forma crítica, esperançada i evangèlica. Des d’aquesta posició, en la primera part del llibre reflexiona sobre la situació d’una Església amb estructures velles, fins i tot obsoletes, en un context social cada vegada més pluralista, democràtic i laic.

En temps de grans canvis es generen diferents posicions que sovint coexisteixen amb dificultats. Això fa patir uns i altres, i la mare Església esdevé creu per als seus fills.

La segona part del llibre presenta un ampli ventall de propostes concretes fetes amb la intenció d’avançar. L’autor convida a defugir el «no s’hi pot fer res» i fins i tot l’actitud de «resistir resignadament» i fa una crida a la resistència activa amb la convicció que tota crisi, gestionada amb amor, pot ser la porta per a una necessària i profunda transformació positiva.

ISBN: 978-84-937807-5-3

Fora d'estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€