La insòlita epopeia d’en Joan.

Salvador Quijal

20,00 IVA inclòs

L’autor presenta la seva narració com a insòlita epopeia. Insòlit és quelcom desacostumat, extraordinari; i les epopeies narren les vides dels herois.

Capítol a capítol, l’autor acobla elements reals amb suggerents pinzellades de faula i basteix un extraordinari relat de ficció que atrapa l’interés del lector des de l’inici fins al final.

En Joan, el protagonista, és un adolescent que està inserit en una realitat difícil.
Per fugir-ne s’amaga en un bosc des d’on albira un poblet. La gent del poble l’acull i ell s’adona que l’actitud de les persones, l’estil de vida i fins i tot els coneixements que es reben a l’institut són ben diferents del que ell ha viscut. Tot plegat el porta a preguntar-se: què és un ser humà?
Una sèrie d’esdeveniments fan que, en les seves actuacions, hagi d’escollir entre les actituds del passat i les que ha descobert en la nova realitat.

La narració desvetllarà en els lectors interrogants personals i, a més, pot suscitar-ne dos de comuns a tot lector.
El primer l’autor el posa en boca del protagonista a l’inici de l’aventura: què és un ser humà?
El segon el formularà el lector en llegir l’ultima pàgina del llibre.
Una línea fina separa la realitat dels somnis. En dormir apareix una sèrie de pensaments, imatges i emocions construïda a partir dels coneixements, vivències i sentiments de qui somnia.
En Joan, per fugir d’una realitat que l’empresona, cerca amagar-se en un bosc misteriós o bé s’aixopluga entre els llençols amb el desig que la son li faci oblidar els problemes?

ISBN: 978-84-949390-3-7

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€