L’hoste inesperat.

Maria Aladern

18,00 IVA inclòs

La novel·la comença la nit de Nadal on, amb l’ajuda del xampany, en quedar-se soles, la Teresa i la Júlia fan un repàs del què ha estat la seva vida, de la seva relació amb la família i de les seves vivències més íntimes. Troben a faltar els homes, sí, però brinden per la seva llibertat. Ni tan sols la perspectiva de la mort els fa perdre el son. El que no saben elles, però, és que l’endemà mateix un hoste inesperat trucarà a la seva porta.

L’aparició de l’oncle Mateu es converteix en un revulsiu per a la família. Tots alhora volen saber on ha estat i què ha fet. Els retrets es disparen d’un cantó a l’altre de la taula.

Aquell dinar es converteix en un en un debat, subtilment enverinat. A mesura que s’allarga la conversa queda clar que tots tenen alguna cosa per amagar.

L’autora, amb el seu peculiar sentit de l’humor, ha procurat vestir la novel·la amb un diàleg engrescador. Deixa que les persones parlin, discuteixin, es barallin o es facin estimar: que es puguin expressar obertament.

A poc a poc anem descobrint l’entrellat. Res no era el que volien mostrar el primer dia. Tothom estava embolicat. Només l’oncle Mateu amb la seva experiència i fent ús d’una moral basada en el sentit pràctic, acaba donant una volta a les seves vides.

ISBN: 978-84-949390-9-9

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€