Muses i cretins.

Enric Carreras

18,00 IVA inclòs

L’autor d’aquest relat, pianista i compositor, l’any 2015 responia així a la pregunta:
Com definiries la teva música? Crec que hi ha uns trets que sempre hi són presents a les meves cançons: l’eclecticisme, la inquietud per fusionar tendències diverses, la voluntat de sorprendre… També em diuen que la meva música evoca constantment imatges… Veig les composicions com a veritables històries, que poden començar i acabar de maneres realment diferents. A vegades evolucionen lentament, en d’altres ocasions avancen amb canvis radicals i inesperats. Intento cercar un estil personal, fugint dels tòpics i les etiquetes. Em diuen que la meva música és difícil de classificar… Jo ho veig més com una virtut que com un defecte.

Aquests trets de la seva música són presents en la novel·la que ara tenim a les mans i que és difícil de classificar. D’entrada la narració presenta la Laia i en Jan. En Jan és músic, el seu principal objectiu és compondre una nova simfonia. Entre petits i grans esdeveniments del dia a dia la va afaiçonant.

En Josep Pla classificava la gent de l’entorn en amics, coneguts i saludats, tanmateix la realitat evidencia que un conegut pot esdevenir amic, un saludat por arribar a ser conegut, un amic pot… Tots hi són al voltant d’en Jan. Un reguitzell de personatges extravagants i de dubtosa moral (fins i tot alguns molt peculiars i sorprenents), sovint dibuixats amb una certa comicitat mordaç, es creuen a la seva vida i la narració manlleva característiques de la novel·la coral.

Amb l’últim personatge, la Sara, en Jan troba nova parella i acaba la composició de la simfonia. De sobte, la narració sorprendrà al lector amb un canvi radical que condueix a un desenllaç inesperat.

Un estil narratiu àgil, la varietat de personatges i situacions i les sensacions, emocions i sentiments que generen evoquen constantment imatges diverses i complementàries.
L’autor, implicat en el misteri del procés creatiu, construeix la narració amb la fusió de característiques dels llenguatges musical i verbal i el relat manté en tot moment l’interès del lector.

ISBN: 978-84-949390-9-9-1

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€