Quadern d’Escòcia.

José Luis García Herrera

14,00 IVA inclòs

La literatura de viatges és tan nombrosa que constitueix un subgènere dins de la narrativa. No tan habitual, però, és trobar un volum de poesia.

El llibre que teniu a les mans recorda una mena de dietari de viatge. La primera part evoca el motiu del viatge a Escòcia (un desencís vital, només suggerit) i l’aclimatament difícil a l’estranger, tan a la natura com als éssers breument trobats. Diversos capítols en els quals el poeta –creiem que seguint les petges de Baudelaire–, s’endinsa en els panorames (naturals, artístics, socials, humans…) escocesos i els escriu, com qui busca entendre el seu propi interior. I una part final que constitueix el viatge de tornada, entre desig i impotència.

Les citacions que obren el volum donen les pistes per on anirà l’autor: breus fragments d’Iborra i Forcano (pel que fa als referents més recents, en llengua catalana), Yeats i Brodsky (per a clàssics en llengua anglesa) confirmen que el viatge forà és l’estímul per endinsar-se en el viatge interior. altres escriptors són citats al llarg del llibre, en un estímul para textual que confirma el camí emprès per l’autor.

ISBN: 978-84-120797-4-6

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€