Sóc avi.

Josep M. Boixareu

15,30 IVA inclòs

L’autor, des del primer moment, dóna a conèixer el seu punt de vista: «Ser avi és una sort, no és un mèrit». Fa notar que ser pares es pot escollir, però ser avis ve donat.

L’autor retrata els seus avis, els de sang i els adoptats. Els records fan de mirall per retrobar les experiències del nét que va ser i confrontar-les amb l’avi que és ara.

Les vivències, passades i actuals, els sentiments, la lectura i la reflexió el porten a dir que ser avi no és una virtut, és una categoria. A partir d’aquesta certesa presenta les seves reflexions sobre la família, les funcions i relacions dels seus membres, els valors a transmetre, les emocions i els sentiments i l’ampli ventall de la tasca educativa. Tot plegat dibuixa un avi, amb un equilibri físic, mental i afectiu, obert a compartir «els sentiments en tota la seva àmplia gamma des de l’amor fins a les emocions més minses i passatgeres».

Gairebé tothom pot ser avi però fer d’avi és tota una altra cosa. Lluny de l’expressió «tercera edat», avi/àvia acarona el mot vell/vella i li afegeix un plus de categoria i d’afectivitat.

ISBN: 978-84-937807-4-6

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€