Vivencias de una charnega integrada.

Carme Rovira

22,00 IVA inclòs

En la introducció, l’autora manifesta que vol escriure una crònica de fets significatius de la seva vida i ho fa escrivint en primera persona.

S’expressa amb un llenguatge directe, planer, àgil, i amb un bon sentit de l’humor, tot plegat desperta l’interès del lector i fa de la lectura del llibre una activitat plaent.

Un eix de la narració és el record, anècdota rera anècdota, d’un ampli ventall de vivències, a l’Àfrica, a Paris, a la Catalunya mediterrània, compartides amb una gran varietat de persones que pertanyen al món dels artistes.

Alhora, de la mà de la narradora-protagonista, el lector podrà albirar diferents paisatges, flora i fauna, habitacles diversos i cultures properes i llunyanes.

Un altre eix del llibre dona a conèixer la relació de l’autora amb la poesia i la seva voluntat i dedicació a despertar en els altres el gaudi de la paraula ben dita. El treball amb pedagogs i mestres la porta a imaginar, emparaular, bastir metàfores i oferir-ho als altres, especialment als infants, per apropar-los a l’expressió poètica.

Un element transversal de la trama narrativa és l’amor i la companyia dels éssers més propers: el marit sempre present, tant en la proximitat com en la llunyania, l’amor dels fills i els nets i el dolor i l’enyorança per la filla morta.

ISBN: 978-8493998370

En estoc

*Enviament gratuït en totes les comandes superiors a 16€